Banner

joi, 10 iulie 2014

Uleiul de luminita noptii, un regenerant puternic

Acest elixir se invita intr-o multitudine de produse cosmetice pentru a ne face sa profitam de beneficiile acestuia de-a lungul intregii veri. Dotat cu o multitudine de virtuti, uleiul de luminita noptii este uleiul vedeta al verii! Intr-un singur gest, acesta regenereaza, protejeaza, hidrateaza pielea, protejand capitalul genetic al pielii.

Un ingredient natural
Uleiul de luminita noptii este obtinut prin presarea la rece a semintelor plantei Luminita Noptii. Semintele sunt presate la rece pentru a se obtine acest elixir pretios, bogat in acizi grasi esentiali, lipide indispensabile pielii pe care aceasta este incapabila sa le fabrice. Amestecat cu alte uleiuri sau incorporat intr-o crema, uleiul de luminita noptii confera o multitudine de beneficii pielii.

Aliatul pielii noastre
Uleiul de luminita noptii este un activ biomimetic ceea ce inseamna ca are o compozitie lipidica identica pielii. Uleiul de luminita noptii intra foarte usor in piele si stimuleaza regenerarea si repararea acesteia. Bogat in Omega 6, uleiul de luminita noptii contribuie la reconstruirea filmului hidrolipidic al epidermei si previne deshidratarea acesteia. Uleiul de luminita noptii contine si Vitamina E, antioxidanta care lupta cu succes impotriva procesului de imbatranire. Uleiul de luminita noptii are si proprietati calmante.

Dincolo de aceste beneficii absolut extraordinare, uleiul de luminita noptii contribuie la tratarea unui numar mare de afectiuni ale pielii precum eczema, cuperoza sau psoriazis.

In ceea ce priveste podoaba capilara, uleiul de luminita noptii contribuie la intarirea firelor de par si la regenerarea rapida a foliculilor. In plus, uleiul de luminita noptii confera un plus de stralucire si de elasticitate podoabei capilare.

Uleiul de luminita noptii este excelent si in cazul unghiilor casante, al unghiilor care se exfoliaza si cresc greu.

Uleiul de luminita noptii acţioneaza ca si antirid, dar si ca antioxidant impeidicand imbatranirea precoce a tenului, in acelaşi timp restructurand fibrele de colagen. Indicat in special in caz de cuperoza, uleiul de luminita noptii contribuie la regenerarea celulelor, stimularea microcirculatiei, reduce inflamatiile, menţine flexibilitatea si fermitatea pielii.
Seara si dimineata se maseaza zonele afectate cu ulei pana acesta intra in piele. Rezultatele sunt spectaculoase si se vad doar dupa cateva saptamani.

Uleiul de luminita noptii mentine elasticitatea si troficitatea pielii, controleaza secretia de sebum de la nivelul epidermei, hidrateaza si previne uscaciunea pielii, regenereaza celulele, stimuleaza microcirculatia, reduce inflamatia, ajuta la pastrarea flexibilitatii si fermitatii pielii. Uleiul se poate folosi singur sau in combinatie cu ulei de cocos si unt de cacao sau alte uleiuri ce se potrivesc cu pielea 

Uleiul de luminita noptii este recomandat si in urmatoarele cazuri:

Acest ingredient este recomandat dupa expunerea la soare. Aplicat dimineata sau seara, uleiul de luminita noptii favorizeaza regenerarea celulara si reda stralucirea tenului si corpului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu