miercuri, 16 iulie 2014

Cele 10 porunci ale unui bronz perfect

Vara, toate doamnele si domnisoarele vor sa aiba un bronz perfect uniform. Daca si tu te numeri printre acestea, iata care sunt poruncile pe care trebuie sa le respecti!

Hidratare zilnica
Pentru a-ti prepara epiderma pentru expunerea la soare, trebuie s-o hidratezi si dimineata si seara. Perfect hranita si hidratata, pielea ta se va apara mult mai bine de agresiunile solare. Opteza pentru o lotiune hidratanta cu textura usoara, proaspata si parfumata pe care sa o aplici pe intreg corpul la iesirea de sub dus.

Gomaj
O data, de doua ori pe saptamana, trebuie sa aplici un gomaj. Ideal pentru a te debarasa de celulele moarte, gomajul va optimiza uniformitatea bronzului tau. Atentie insa! Produsul de gomaj ales trebuie sa fie unul bland pentru a nu fragiliza pielea, sensibilizata deja de soare. Nu uita de ten, gat si decolteu.

Triseaza putin...
Pentru a arbora un ten ireprosabil pe plaja, fa din produsele autobronzante si din suplimentele alimentare aliatii tai de nadejde. Folosite inainte de sosirea verii, acestea favorizeaza bronzul. Nu uita de crema de protectie solara, indispensabila in aceasta perioada!

Alege protectia adaptata
Este cea mai importanta etapa in obtinerea bronzului perfect! Alege-ti crema solara in functie de fototipul tau. Daca ai pielea si parul deschis la culoare, protectia solara aleasa trebuie sa fie mai mare de 30. Ideal ar fi sa optezi pentru un indice de protectie de 50.

Gaseste textura ideala
Alegerea texturii ideale se va face in functie de dispozitia de moment. Parfumuri exotice, lapte onctuos, uleiuri lejere, spray-uri reimprospatante.

Aplica crema solara in mod corect
Pentru a fi 100% protejata, din cap pana in picioare, fara sa uiti de zonele sensibile (urechi, interiorul genunchilor, decolteu). In ceea ce priveste cantitatea, aplic-o in asa fel incat sa intre cat mai repede in piele. reparitzeaza crema cu ajutorul unor miscari circulare si retrage surplusul spre exterior.

Bronzeaza-te eficient si usor
In vacanta de vara, mizeaza pe activitate! Volei, baie in apa marii, plimbari pe plaja. Toate partile corpului tau vor fi mangaiate de razele soarelui. In plus, fiind mereu in miscare, vei reusi sa previi arsurile solare.

Evita arsurile solare
Bronzul sublim nu mai are niciun secret. Nu te mai expune la cele mai calde ore ale zilei, adica intre 11-16. Daca totusi tentatia este mult prea mare si alegi sa faci plaja in acest interval, aplica crema de protectie solara din doua in doua ore.

Dupa expunere, hraneste-ti pielea
Dupa o zi petrecuta la plaja, crema reparatoare este ideala pentru a-ti calma si pentru a-ti hrani pielea inrosita de soare.

Un bronz de durata

Cu toate ne dorim sa avem un bronz frumos si de durata! Pentru asta, nimic mai simplu: continua rutina hidratare+gomaj si nu ezita sa aplici in crema hidratanta obisnuita putin autobronzant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu