miercuri, 18 septembrie 2013

Metode sa previi efectul yoyo



Efectul yo-yo este efectul cel mai nasol care apare dupa o dieta de slabire in care ai dat multe kilograme jos intr-un timp scurt. Cand vrei sa slabesti rapid ( exemplu 5 kg intr-o saptamana) nu apare doar problema ca se intorc kilogramele in plus ci se intorc de doua ori si apare efectul yo-yo , efect care nu afecteaza doar organismul si metabolismul ci si pielea si modul cum arati. Trebuie sa combati aparitia efectului yo-yo intr-o dieta si acest lucru il faci mai ales daca:
adopti o dieta cu rezultate pe termen lung nu rezultate minune
slabesti maxim 2 kg pe saptamana nu mai mult
te tii de sport regulat. Adica mergi la sala de 2-3 ori pe saptamana
Ai 3 mese regulate si doua gustari. In total 5 mese.
Bea 2 l de apa pe zi cel putin
nu te infometa. Respecta regula celor 5 mese

Efectul yo-yo poate fi prevenit mai ales daca faci sport si te tii de reguli. Efectul yo-yo apare la dietele rapide si acest lucru este cumplit pentru ca pielea sufera modificari si pe langa aspectul de coaja de portocala apare si celulita in profunzime. Efectul yo-yo este inimicul numarul 1 al dietelor si al organismului.

Regulile de alimentatie, sportul combinat cu masajul, ingrijirea corporala cu crème pentru combaterea celulitei ajuta pentru a avea un organism sanatos, o piele sanatoasa si tu sa te simti bine in pielea ta.

Mai bine previi aparitia efectului yo-yo, alegi un regim de viata sanatos, faci sport si ai grija de tine decat sa slabesti brusc sa te alegi cu probleme de sanatate grave (anemia), cu ingrasarea brusca si dubla dupa renuntarea la dieta si cu o piele urata. Prevenirea este mai buna decat tratarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu